planine

Planinarske destinacije

Gorski Kotar

Od planinskih vrhova do predivnih šuma, od jezera do špilja, uživajući u ponudi lokalnih zanimljivosti i kulinarskih degustacija – destinacija Gorski kotar stvorena je za istinske ljubitelje prirode koji vole planinariti i otkrivati skrivena mjesta daleko od buke i gužve, a idealno je mjesto za pronalaženje mira u predivnoj zelenoj prirodi.

Otok Krk - Hike&Bike

Program stvoren za one koji vole planinariti i biciklirati te istovremeno uživati u moru i vodenim čarima. Planinarski izleti u Nacionalnom parku Risnjak i na Klamaruši iznad Crikvenice, mnogobrojni panoramski pogledi na grad Bašku, otok Prvić i otok Grgur samo su neke od čari koje vas čekaju u ovom programu.

Nacionalni parkovi i parkovi prirode 1 - Sjeverna Hrvatska

Na ovom putovanju putovat ćemo od Zagreba, preko prelijepog hrvatskog dragulja Gorskog kotara sve do poluotoka Istre obilazeći hrvatske nacionalne parkove i parkove prirode na sjeveru Hrvatske. Od Medvednice do rta Kamenjak, otkrit ćete sve horizonte koji se skrivaju u lijepoj našoj!

Otoci Brač, Vis, Biševo i Hvar

Ovaj je izlet stvoren za istinske ljubitelje mora i planina koji vole uživati u kupanju u prekrasnim uvalama, a istovremeno planinariti i otkrivati čari predivne otočne prirode. Svakodnevni izleti su vrlo zanimljivi i bogati sadržajem jer se svako jutro upućujemo na drugu destinaciju uživajući u ugodnoj mediteranskoj klimi, bogatoj kulinarskoj ponudi i raznolikim prirodnim biserima.

Otoci Korčula, Lastovo, Mljet i poluotok Pelješac

Ova višednevna tura se sastoji od planinarskih izleta na vrhove otoka južnog Jadrana, posjete Nacionalnom parku Mljet i Parku prirode Lastovo. Boravit ćete na prekrasnim otocima Južnog Jadrana, Korčuli i Lastovu, a imat ćete priliku i zaroniti u vrlo atraktivnim uvalama.

Otoci Krk, Cres, Lošinj i Rab

Ovaj plan destinacija stvoren je za istinske ljubitelje prirode koji vole planinariti i istovremeno uživati u moru i vodenim čarima. Tura je vrlo atraktivna i raznolika jer se svaki dan upućujemo na drugi otok ili odredište uz ponudu različitih lokalnih zanimljivosti. Otoci sjevernog Jadrana su čudesni, ne samo zbog bogate ponude, već i zbog zanimljive povijesti.

Pag, Ugljan, Pašman i Dugi otok

Otkrijte čari Sjeverne Dalmacije turom koja uključuje Zadar, Dugi otok i Šibenik, a uz to i posjete nacionalnim parkovima Kornati i Paklenica te Parku prirode Telašćica. Ovaj planinarski program odličan je za aktivne planinare prosječne fizičke kondicije, ali ih predlažemo i obiteljima s odraslom djecom.

Koje horizonte ćemo zajedno otkriti?