O nama

Mountain Tales mjesto je na kojem ćete otkriti nove horizonte, koje će vas opremiti novim jezičnim vještinama i podsjetiti vas što znači disati punim plućima. 

Naša su misija vaši novi horizonti

Nakon iskustva koje će vam pružiti Mountain Tales uvjereni smo da ćete najviše željeti govoriti “planinarski”, a priče koje će nastati u osvajanju najviših vrhova svakodnevno će vas podsjećati što znači živjeti. Predstavit ćemo vam prirodu Hrvatske u okviru izleta i team buildinga skrojenih prema vašim potrebama. Naše edukacije pogodne su za škole i za tvrtke, a naša je želja polaznicima pokazati što znači koračati prirodom s pouzdanim partnerom koji će ih poučavati o planinarenju na hrvatskom, engleskom, njemačkom ili francuskom jeziku.

Vaš pouzdani planinski vodič - Gabi Gabelica

  • Certificirani planinski vodič pri Sportskom učilištu u Zagrebu
  • Certificirani međunarodni UIMLA IML planinski vodič
  • Član Saveza gorskih vodiča Hrvatska
  • Vodič u planinarskom društvu HPD Runolist u Zagrebu
  • Turistički vodič (Visoka škola za menadžment i dizajn Aspira, Split) 
  • Licencirani vodič za vođenje turističkih paket-aranžmana u suradnji s putničkim agencijama 
  • Inozemna sveučilišna diploma stranih jezika Magister Artium za francuski i engleski jezik i književnost na Sveučilištu u Stuttgartu / Njemačka 

 

Priroda, planine i novi horizonti oduvijek su me pokretali i inspirirali. Nakon dugogodišnjeg iskustva kao brdski trkač, odlučila sam svoju strast prema šumskim stazama i vrhovima prenijeti na druge. Opremljena certifikatom i svojim koracima i danima provedenim u prirodi, stekla sam bitno znanje o njoj i njenim izazovima. Zato će na svakom izletu i team buildingu sigurnost i oprez biti na prvom mjestu kako bi vaš planinarski izlet bio uspješan i kako bi vam priroda pružila novi, jedinstveni užitak. 

Osim planinarenja, bavim se biciklizmom, jogom, meditacijom i svjesnim disanjem. Veliki sam zagovaratelj zaštite prirode i zdravog života, ljubitelj zdrave prehrane i pozitivne energije. 

 

Komunikativna i nasmijana koračam u svaki novi dan, zahvalna za izazove, horizonte i nova iskustva koje mi pruža život.

 

Namaste! Carpe diem! Go with the flow!

Partneri

Najbolji način otkrivanja ljepota Jadrana – edukativnim putovanjima jedrilicom po hrvatskim otocima uz licenciranog skippera i planinskog vodiča.

 

Daleka putovanja na egzotična mjesta diljem Europe i svijeta – osvoji svjetske vrhove uz profesionalnih vodiča.

To the mountain I go, over the sea I flow, to lose my mind, to find my soul.

Kontakt

MOUNTAIN TALES, obrt za usluge, vl. Gabi Gabelica

OIB72560874633
Meducin 29, 10166 Zagreb (Markuševec)
gabi.gabelica.mt@gmail.com

mobitel: 095 395 11 97
www.mountain-tales.hr
IBAN HR0623600001103002006 otvoren u Zagrebačkoj banci